Onko sinun hyllyssäsi tai hanassa Mallaskosken maittavan oluen mentävä aukko?

Laadukkaiden pienpanimo-oluidemme ystäviä on ympäri maata. Ole yhteydessä meihin, niin rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva valikoima.

Valikoimastamme löydät niin maltaisia lager- ja pils-oluita kuin myös voimakkaammin humaloituja ja aromaattisia IPA-tyylin oluita. Raikkaissa hapan oluissa käytetään inspiraationa kotimaista puhdasta luontoa ja sen raaka-aineita. Vahvat imperial stoutit ja tynnyrikypsytetyt oluet sopivat niin nautiskeluun kuin jälkiruoan kanssa nautittaviksi.

Tuotteitamme on saatavilla suoratoimituksiin eseeker.fi verkkokaupan kautta, sekä myös useiden valtakunnallisten tukkujen valikoimasta.

tilaa tuotteet helposti verkkokaupasta

eSeeker verkkokaupasta löydät kaikki suoratoimituksessa olevat tuotteemme, näet myös saatavuustiedot, joten ei tarvitse arpoa onko olutta saatavilla vai ei. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset tutustumaan valikoimaamme.

B2B Verkkokauppaan →

Alla esitelty muutamia kumppanuusravintoloitamme ja heidän mietteitään Mallaskosken tuotteista valikoimassaan.

Black Door, Helsinki

Bad humor, Excellent beer

Yksi Helsingin olutravintoloiden ikoneista, Black Door, on vaalinut aitoa brittiläistä pubikulttuuria jo vuodesta 1992. Laajasta ja nopeaan tahtiin vaihtuvasta hanavalikoimastaan, sekä myös cask ale pumpuistaan tunnettu Black Door on ollut myös Mallaskosken tuotteiden vakioasiakas jo pitkän tovin.

Black Doorin ravintolapäällikön, Samin, sanoin: “Premium Pils (Craft-, Kuohu-) on ollut jo pitkään myydyin oluemme ja suomalaiseen oluen tekoon perustuvat, monipuoliset oluet ovat valikoimamme kivijalka. Kiitos panimolle hyvästä, pitkästä ja edelleen kehittyvästä yhteistyöstä.”

kabacka, seinäjoki

Craft Beer & Street Food

Kabacka on Seinäjoella sijaitseva tunnelmallinen olutravintola, joka on keskittynyt erikoisoluisiin ja tarkkaan hiottuihin burgereihin, jotka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Kabackasta löytyy olutta moneen makuun ja tarjolla on runsas valikoima sekä kotimaisia että ulkomaisia pienpanimo-oluita. Jos mielessäsi on laadukas craft olut ja hyvä ruoka niin Kabacka on Seinäjoella varma valinta.

”Olemme olleet alalla nyt 5-vuotta ja Mallaskoski on ollut ensimmäisestä päivästä asti meidän ykköstoimittaja. Pitkät perinteet, paikallisuus ja jatkuva tuotteiden kehitys sai meidät sitoutumaan Mallaskoskeen. Lämmin kiitos koko panimon väelle hienosti toimineesta yhteistyöstä. Jatketaan samaa rataa <3” Tatu, Kabacka

B2B postituslista

Liity mukaan postitulistaamme, saat ensimmäisten joukossa tietoa ennakkoon varattavista tuotteista, tulevista kampanjoistamme ja tarjoustuotteistamme.

Tilaa tästä