Mallaskoski ammentaa inspiraationsa oluiden panemiseen pohjalaisen sielunmaiseman synkkyydestä. Mallaskoskella aurinko ei paista, elämä ei hymyile eikä turha rupattelu kiinnosta.

Panimomme on tunnettu laadukkaista käsityöläisoluista ja meillä on panimohistoriaa jo vuodesta 1921. Valmistamme kaikki lager oluemme panimon alkuperäisellä pohjahiiva kannalla. Valikoimastamme löytyy myös kosken kuohujen innoittamat erilaiset modernit IPA-oluet. Raikkaat hapanoluemme saavat inspiraationsa kotimaisesta puhtaasta luonnosta ja sen raaka-aineista. Vahvimmat oluemme ovat tynnyreissä kypsytettyjä runsaita herkkuja, joihin panimomestarimme on pullottanut sielunsa syveimmät syöverit. Kausittain vaihtuvat tuotteet elävät tyyleiltään ja makumaailmoiltaan kausien mukana.

Oluitamme löydät valtakunnallisesti S-Ryhmän, K-Ryhmän ja Alkon kaupoista. Mikäli tuotetta ei löydy omasta lähikaupasta, niin voit aina esittää siitä toiveen kaupallesi.

Barrel Aged

Valikoiduissa tynnyreissä kypsytettyjä vahvoja tulkintoja. Panimomestarimme sielun syvät syöverit muunnettuna nestemäiseksi nautinnoksi.

Coolers - Long Drinks

Raikkaat ja luonnollisesti maustetut long drink juomasekoitukset.

Mallaskoski Series

Loistavan juotavuuden oluita jo lähes vuosisadan mittaisen oluthistoriamme innoittamana.

Rapids - IPAt

Kosken kuohujen innoittamat IPAT, NEIPAT ja muut humaloidut herkut.

Roots

Vahvat oluet joiden juuret ovat syvällä pohjanmaan routaisessa maassa

Routa

Routa oluiden makumaailmojen ja yhdistelmien inspiraationa toimii suomalaisen puhtaan luonnon monimuotoisuus, sen eri vyöhykkeet ja metsätyypit.

Seasons

Kausituotteet ovat rajoitetusti valikoimassa olevia herkkuja. Seasons valikoiman makumaailma ja tyylit elävät vuodenaikojen mukaan.

Sours - Tie Happamuuteen

Raikkaat hapanoluet, jotka ammentavat inspiraationsa suomalaisesta puhtaasta luonnosta ja sen aidoista mauista.