Moderni IPA uutuus

Julkaistu 10.08.2020

Mallaskoski Double Dry Hopped Double IPA 7,5 % – Mallaskosken panimolta moderni IPA-uutuus vakiovalikoimaan.

Lähes 100-vuotiaan Mallaskosken panimon vakiovalikoimaa täydentää elokuussa tuplasti kuivahumaloitu, vahva India Pale Ale. Mallaskoski Double Dry Hopped Double IPA -oluessa yhdistyy moderni ote suositusta oluttyylistä ja tarkoin suunniteltu resepti aromaattiseksi ja moniulotteiseksi kokonaisuudeksi, joka liittää vuonna 2021 100-vuotisjuhliaan viettävän Mallaskosken panimon historian yhteen nykypäivän oluttrendien kanssa. Mallaskosken panimon oluentekijä Matti Takkunen on valinnut DDH DIPAn maltaat huolellisesti Suomen ja muun Euroopan parhaimmista mallastamoista. ”Vaatimattomasti sanottuna tämän oluen valmistuksen inspiraationa oli tehdä ei vähempää kuin huippuluokkainen, suodattamaton Double IPA, joka ei kalpene vertailussa kaltaisiinsa”, Matti Takkunen kertoo oluen taustasta.

”Toivon, että tämän oluen nauttijalle välittyy se fiilis, että oluentekijällä on tätä tehdessään ollut tavoitteena luoda suosikkioluttyylistään Suomen parhaimmistoon kuuluva versio, ja että hän saa sitä kautta korkealaatuisen ja tuoreen makuelämyksen” Takkunen jatkaa.

Mallaskoski Double Dry Hopped Double IPA on saatavilla Alkon vakiovalikoimasta 10.8.2020 alkaen. Maltaat: Pale Ale, Wheat, Oat

Humalat: Citra, El Dorado, Sabro
EBU: 50
Alkoholiprosentti: 7,5 %
Pakkaus: 33 cl, kierrätyslasipullo Alkon valikoimassa 10.8.2020 alkaen.
Tuotenumero: 716034
Hinta: 3,99 €